Ohjeita pelaajille

Ohjeita pelaajille

Ohjeita pelaajille

Katinkulta Golf - Ohjeita pelaajille

Kenttäohjesääntö 2022 tästä 

Kenttävalvonta

Kentällä toimiva valvoja on edistämässä pelin nopeutta, tarkkailee pelaajien käyttäytymistä ja tarkistaa pelioikeuksia. Valvojien puh. 041 3179 560

Pelitaitosuositukset

Nuas - Championship Course (18 reikää)
Tasoitus 54. Suosittelemme yli 36 tasoituksella pelaavia käyttämään Tenetti-kenttää. Peliryhmän yhteenlaskettu tasoitus tulee olla vähemmän kuin 108.

Tenetti - klubikenttä (9 reikää)
Tasoitus 54. Tenetti-kentällä on käytössä yli 36 tasoituksella pelaaville tarkoitetut oranssit etutiit.

Vuokatti - jokamieskenttä (9 reikää)
Jokamieskentällä pelaajalta ei vaadita tasoitusta, mutta pelaajan tulee pelata pelitaitonsa mukaiselta tiiauspaikalta. Vähintään yhdellä ryhmän pelaajista on oltava tasoitus. 

Tiiauspaikan valinta

Nuas-kentällä
Nuas-kentällä on valkoiset, siniset, keltaiset, ja punaiset tiit.Tasoituksella 36 tai alle pelaavat naiset saavat valita punaisen, sinisen tai keltaisen tiin. Vastaavalla tasoituksella pelaavat miehet voivat valita vapaasti tiinsä. Tasoituksella yli 36 pelaavien on aloitettava punaiselta tiiltä. He pelaavat pistebogeya ja poimivat pallon pois, jos eivät saa reiältä pisteitä.

Suosittelemme, että samaan peliryhmään kuuluvat pelaavat samalta tiiltä pelin jouduttamiseksi. Pelaajat ovat itse vastuussa pelin sujuvasta etenemisestä. Alhaisimmalla tasoituksella pelaava huolehtii ryhmänsä aikataulussa pysymisestä.

Tenetti-kentällä
Tenetti-kentällä on valkoiset, siniset, keltaiset, punaiset ja oranssit tiit. Tasoituksella yli 36 on pelattava oranssilta tiiltä. He pelaavat pistebogeya ja poimivat pallon pois, jos eivät saa reiältä pisteitä.

Vuokatti-kentällä
Jokamieskentällä pelaajalta ei vaadita tasoitusta, mutta pelaajan tulee pelata pelitaitonsa mukaiselta tiiauspaikalta. Kentällä on oranssit, punaiset, keltaiset ja valkoiset tiit. Aloitteleva pelaaja aloittaa oranssilta tiiltä. Kun hän on pelannut 9 reiän kierroksen tulokseen 54 tai alle saa hän peliluvan seuraavalle eli punaiselle tiille. Vastaavasti pelaaja voi siirtyä aina seuraavalle tiille pelattuaan kierroksen maksimissaan tuloksen 54 eli 27 lyöntiä yli kentän parin. Pelaaja saa golf vastaanotosta saavuttamansa tiipaikan värisen lupakortin esitettyään vaaditun tasoisen kanssapelaajan allekirjoittaman tuloskortin.

Pelinopeus

Tavoitepeliajat kentillä ovat: 
Nuas 18 reikää - 4 h
Tenetti 9 reikää - 2 h
Vuokatti 9 reikää - 1 h 30 min

Muista hyvä golfkäytös

Kentillä on noudatettava siisteyttä ja järjestystä. Jätteet ja roskat lajitellaan tiiauspaikoilla oleviin koreihin. Biojätekeräyspiste on Nuaksen taukokahvilalla. Golfkärryt on palautettava niille varatuille paikoille.

Lemmikkien ulkoiluttaminen golfkentällä on kielletty golfkauden aikana. Tenetti kentällä voi kuitenkin pitää koiraa mukanaan edellyttäen, että se ei häiritse peliä.

Tupakointi on sallittua ainoastaan siihen osoitetuilla paikoilla kahviloiden yhteydessä sekä Nuaksen ja Tenetin kentillä siihen osoitetuilla paikoilla. Tupakointi on kiellettyä kioskien sisätiloissa ja niiden terasseilla, viheriöillä sekä Vuokatti-kentällä kokonaisuudessaan. Päihtyneenä pelaaminen on kiellettyä kaikilla kentillä.

Kentällä havaituista vioista tai puutteista on ilmoitettava golfin vastaanottoon.

Golfkärryjen käyttö

Golfkärryjen käyttö on maksutonta, mutta niiden käyttöön ottamiseen tarvitaan 50 snt, 1 € tai 2 € kolikko. Rahan saa takaisin, kun palauttaa kärryt. Kärryissä on korjaushiekkapullo. Pelaajan tulee varmistaa ennen kierrokselle lähtöään, että se on täynnä. Korjaushiekalla täytetään lyöntijäljet.

Pelaaminen golfautolla

Kentällä voidaan käyttää vain Holiday Club Resorts Oy:n golfautoja, joita voi vuokrata golfin vastaanotosta. Golfkentällä liikutaan pääasiallisesti polkuja ja karheikkoja pitkin. Tiillä, viheriöillä, hiekkaesteissä ja metsässä ajo on kielletty.

Pukeutumis -ja suikutilat

Caddiemasterin yhteydessä löytyy harrastepukuhuonetilat suihkumahdollisuudella.

 

Ajankohtaista

Yhteystiedot

KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Caddiemaster
puh. 0300 870 978
(puhelun hinta 0,60 €/min korkeintaan 3 €  + pvm/mpm, myös jonotus maksullista). 
golf.katinkulta (at) holidayclub.fi

Tilaa uutiskirjeemme

 

 sähköpostiosoite:


Copyright 2017 KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy

Etsi