b nuas

Nuas - Championship Course

s nuas katinkulta golf

Katinkullan alkuperäinen kenttä avattiin vuonna 1990. Tällä kentällä on järjestetty EM-, PM-, SM- ja FGT-kilpailuja. Uudistetun kentän on suunnitellut Jari Koivusalo ja kentässä on osa alkuperäisiä Jan Sederholmin suunnittelemia reikiä.

Kierros alkaa Katinkullan golfklubin edestä ja suuntaa heti suoraan kohti Nuasjärven upeita maisemia. Kolmosella siirrytään pelaamaan upeiden männiköiden ja kanervikkokankaiden keskelle. Uusi seiska suuntaa kohti Tenetinvirran rantaa, Naapurivaaran piirtyessä taustalla. Yhdeksän ensimmäisen reiän jälkeen pelaajia odottavat Puolimatkan Krouvissa pienet purtavat ja sopivat juotavat.

Takaysin alku koostuu vaihtelevissa maisemissa olevista avarista väylistä. Laajat ruohikko-, hietikko- ja kosteikkoalueet luovat haasteita reitti- ja suuntavalinnoille. Reikä 12 päättyy rantaviheriölle, josta avautuvat upeat maisemat Naapurinvaaralle, Halolankallioille ja Nahkasaareen.

17. reikä (par 5) antaa mahdollisuuden pitkälyöntiselle pelaajalle pelata yli veden ja tavoittaa viheriö kahdella lyönnillä. Klubitalolle tuleva 18. reikä tarjoaa kierrokselle näyttävän päätöksen.

> Nuas - Tuloskortti ja väyläkartta

tasoitustaulukko miehet 

tasoitustaulukko naiset

 

Väyläkartta

Ajankohtaista

Yhteystiedot

KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Caddiemaster
puh. 0300 870 978
(puhelun hinta 0,60 €/min korkeintaan 3 €  + pvm/mpm, myös jonotus maksullista). 
golf.katinkulta (at) holidayclub.fi

Tilaa uutiskirjeemme

 

 sähköpostiosoite:


Copyright 2017 KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy

Etsi