Majoitus

Holiday Club Katinkulta

Hotelli

Kylpylähotellissa on 116 huonettta, joista sviittejä on 4. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja tilavia standard-huoneita. Lähes jokaisessa huoneessa näkymät ovat joko golfkentälle tai Vuokatin vaaroille. Hotellihuoneet sijaitsevat omassa siivessään ja sieltä on suora sisäyhteys kylpylään, ravintoloihin ja harrasteisiin. Lemmikit ovat tervetulleita (lemmikkimaksu 35€/viipymä). Huoneissa ei ole viilennystä, mutta tuuletin löytyy.

Lomahuoneistot

Katinkullan lomahuoneistot levittäytyvät luontevasti lomakeskuksen ympärille. Huoneistoista löytyy täydellisesti varusteltu keittiö, sauna jne. Huoneistojen hintaan kuuluu liinavaatteet huoneiston henkilömäärän mukaan sekä loppusiivous.

KATSO LISÄTIETOJA JA VARAA MAJOITUS TÄÄLTÄ: https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/katinkulta/

Ravintolat

Katinkullan päärakennuksesta löytyy Easy Kitchen (Ala Carte ja aamiainen), O'Learys ja Classic Pizza sekä yökerho Night Cat. Pientä purtavaa voi ostaa myös R-kioskilta.

Hoidot ja hieronnat

Holiday Club Katinkullan Harmony Spa -hyvinvointiosasto on hemmottelevien hoitojen paratiisi. Voit kruunata oleskelusi Katinkullassa pienellä hemmotteluhetkellä. Yksilölliset, tasokkaat hoidot tekevät hoitolakäynnistäsi elämyksen. Rentoudu hieronnassa päivän ulkoilun jälkeen, nauti upeista vartalo- tai kasvohoidoista. Suosittelemme hoidon varaamista ennen lomaa saatavuuden varmistamiseksi.

Harrasteet

Katinkullassa voit pelata golfin lisäksi padelia, pickleballia, tennistä, sulkapalloa, squashia, pingistä tai käydä keilahallissamme keilaamassa! Tiloistamme löytyy myös kuntosali ja golfsimulaattori.

Aktiviteetteja voi varata seuraavan linkin kautta: https://hcrcalendar.varaa.online/

 

Ajankohtaista

Yhteystiedot

KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Caddiemaster
puh. 0300 870 978
(puhelun hinta 0,60 €/min korkeintaan 3 €  + pvm/mpm, myös jonotus maksullista). 
golf.katinkulta (at) holidayclub.fi

Tilaa uutiskirjeemme

 

 sähköpostiosoite:


Copyright 2017 KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy

Etsi