Scramble-säännöt

Katinkulta Golf scramble-säännöt

Kilpailun pelimuoto on lyöntipeli. Suurin käytettävä slope-tasoitus on 36. Nexgolf-ohjelma laskee ensin yhteen slope-tasoitukset. Sen jälkeen summasta otetaan 25%. Joukkueen maksimitasoitus on korkeintaan parhaan pelaajan slope-tasoitus.

Kaikki pelaajat lyövät avauslyönnin. Joukkueen avausjärjestys voidaan valita vapaasti. Sen jälkeen valitaan yksi joukkueen palloista, jolla jatketaan. Paikka merkitään esimerkiksi tiillä. Pelaaja, jonka pallo on valittu lyö ensimmäisenä omaa palloaan paikaltaan (jos on siirtosääntö, sitä voi käyttää). Sen jälkeen jatketaan joukkueen muiden pelaajien lyönneillä joukkueen valitsemassa lyöntijärjestyksessä. Muut pelaajat asettavat pallonsa enintään 30 cm (avattu tuloskortti) etäisyydelle valitun pallon sijaintipaikasta, ei lähemmäs lippua eikä pois esteestä. Viheriöllä pallot asetetaan täsmälleen valitun pallon paikalle normaalisti.

Joukkueen jäsenet voivat neuvoa toisiaan golfsääntöjen mukaisesti. Joukkueen jäsenet eivät kuitenkaan voi asettua katsomaan putti -tai lyöntilinjoja  taakse tai jatkeelle.

Pelin nopeuttamiseksi avauslyönnit lyödään tiijärjestyksessä (valkoinen, keltainen, sininen, punainen).

 

 

Ajankohtaista

Yhteystiedot

KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Caddiemaster
puh. 0300 870 978
(puhelun hinta 0,60 €/min korkeintaan 3 €  + pvm/mpm, myös jonotus maksullista). 
golf.katinkulta (at) holidayclub.fi

Tilaa uutiskirjeemme

 

 sähköpostiosoite:


Copyright 2017 KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy

Etsi