b kilpailut2

Kilpailukalenteri

Kaudella 2020 yhteistyökumppanin kilpailuisännyys sisältää sekä viikkokilpailun (la-to) että pääkilpailun (pe,la tai su). Kilpailut pyritään digitalisoimaan mahdollisimman pitkälle, jotta asiointi caddiemasterilla minimoitaisiin ja palkintojen jakotilaisuutta ei järjestetä. Kilpailuissa noudatetaan golfliiton antamia koronaohjeistuksia.

Viikon pääkilpailu (pe,la tai su)

 1. Ilmoittaudu : omat jäsenet nexgolfin kautta ja vieraspelaajat Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0300 870978.
 2. Kilpailumaksu: henkilökohtaiset kisat 20,-/hlö. Joukkuekilpailu 30,-/joukkue. Maksetaan MobilePay sovelluksella. Kts. ohjeet alla.
 3. Tulokset: Pelaaja saa tekstiviestillä tulospalvelukoodin. Viestissä ohjeistetaan Nexgolfsovelluksen lataaminen ja ohjataan tulosten syöttö. Kirjautuessa sisään syötä koodi sekä käyttäjätunnuskenttään että salasanakenttään, jonka jälkeen pääset syöttämään tuloksia. Voit myös kirjata tulokset tuloskorttiin ja siirtää ne järjestelmään kisan jälkeen tai lähettää väyläkohtaiset tulokset caddiemasterin s-postiin.
 4. Palkintojenjako: Tulokset julkaistaan Nexgolfissa ja tavarapalkinnot voi noutaa caddiemasterilta ja rahapalkinnot maksetaan tilille.

Viikkokilpailu (la-to) joko Nuas -tai Tenetti-kentällä    

 1. Ilmoittaudu : omat jäsenet nexgolfin kautta ja vieraspelaaja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai 0300 870978.
 2. Kilpailumaksu: 20,-/hlö. Maksetaan MobilePay sovelluksella. Kts. ohjeet alla.
 3. Tulokset: Pelaaja voi kiertää rajattomasti pelikierroksia la-to välillä. Pelaaja saa tekstiviestillä tulospalvelukoodin viikkokisan viimeisenä päivänä. Viestissä ohjeistetaan sovelluksen lataaminen ja ohjataan tulosten syöttö. Kirjautuessa sisään syötä koodi sekä käyttäjätunnuskenttään että salasanakenttään, jonka jälkeen voit syöttää viikon parhaan tuloksen tulospalveluun. Tulokset julkaistaan Nexgolfissa.
 4. Palkinnot: 40 % kilpailutuloista jaetaan 1-3 parhaalle riippuen pelaajamääristä ja yksi arvontapalkinto.Palkinnot voi noutaa caddiemasterilta.
 5. Voit myös tarvittaessa maksaa kilpailumaksun caddimasterille ja lähettää parhaan kierroksen väyläkohtaiset tulokset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Maksut

 • Katinkulta Golf ry löytyy MobilePay sovelluksessa numerolla 14639.
 • MobilePay sovelluksen voit ladata Playkaupasta Android puhelimeen tästä ja Iphone puhelimeen tästä
 • Syötä ensin kilpailumaksun summa. Syötä KkG:n numero 14639 ja paina alareunasta "valmis". sen jälkeen näkyviin tulee summa ja sen alle maksun saaja. Syötä viestikenttään kilpailun nimi. Sitten pyhkäistään "maksa", jonka jälkeen raha siirtyy ja kuitti tulee näkyviin. Maksu näkyy saaja Katinkulta Golf ry:n sovelluksessa heti.

Mikäli Nexgolf -ja MobilePaysovellusten käyttö aiheuttaa ongelmia, voit hoitaa asian caddiemasterin kautta. Mutta suosittelemme vahvasti sovellusten käyttöä, jotta caddiemasterilla asiointi vähentyisi! 

 

 

Ajankohtaista

Yhteystiedot

KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Caddiemaster
puh. 0300 870 978 (puhelun hinta 0,49 + pvm/mpm)
golf.katinkulta (at) holidayclub.fi

Tilaa uutiskirjeemme

 

 sähköpostiosoite:


Copyright 2017 KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy

Etsi