Kuinka aloitan harrastuksen

Kuinka aloitan harrastuksen

Katinkulta Golf tarjoaa eri vaihtoehtoja golfharrastuksen aloittamiseen.

Golf tutuksi Sotkamon kouluissa

Katinkulta Golf on hankkinut Saligolf ja Puistogolf -paketteja kaikille Sotkamon kouluille opettajien ja oppilaiden käyttöön. Katinkullan golfopettaja Pertti Oja järjestää yhdessä opettajien kanssa golfin esittelypaketteja koulujen liikuntasaleissa. Tarkoituksemme on luoda nuorille mahdollisimman miellyttävä ja helppo tapa tutustua golfiin tutussa kouluympäristössä. Toivomme, että myös oppilaiden vanhemmat innostuvat lajista ja aloittavat yhdessä lastensa kanssa mielenkiintoisen, elämänaikaisen harrastuksen. Golfhan on laji, jonka jokainen voi aloittaa lähes minkä ikäisenä tahansa ja jatkaa harrastustaan niin kauan kuin pystyy liikkumaan.

Tule tutustumaan golfiin SuperPark Vuokatin Golf Areenalle

Golf Areenalla jokaisella on mahdollisuus harjoitella golfia lyöntipaikoilla, puttialueella ja golfsimulaattorissa.

Kaverin kanssa kentälle

Katinkulta Golfin kuluvan vuoden tavoitteena on lisätä lajin harrastajien määrää. Meillä on tavoitteena, että mahdollisimman moni aloittava golfaaja pääsisi kentälle kokeilemaan peliä heti oikeille golfväylille. Meillä on tähän on mainio mahdollisuus. Tätä uutta golfin kansanomaistamista nimitetään kaverigolfiksi. Alkavalla golfkaudella toivomme golfin harrastajien tarttuvan tilaisuuteen ja pyytävän kaverinsa kentälle. Jos jokainen aktiivinen golfin harrastaja Sotkamossa tuo vähintään yhden kaverinsa golfkentälle, niin meillehän tulee melkoinen määrä uusia golfareita. Kaikki lajista kiinnostuneet voivat myös vinkata golfaavalle kaverille, että ”lähdehän nyt viemään minut sinne golfkentälle”. Tämä tutustumiskierros on luonnollisesti ilmainen.

Osallistu peruskurssille

Golfin harjoitteleminen voi sitten jatkua peruskurssilla, harjoituskentällä tai ns. jokamieskentällä, joka soveltuu mainiosti alkuvaiheen harjoitteluun. Tälle kentälle pääsee harjoittelemaan, vaikka ei vielä omista pelioikeutta eikä ole seuran jäsen. Nokkelimmat varmaan jo huomaavat, että tämän uuden ajattelun tarkoituksena on ”koukuttaa” kokeilija pysyvästi lajin pariin. Kun aloitat golfharrastuksen, niin aluksi sinun ei välttämättä tarvitse hankkia omia golfmailoja ja muutakaan välineistöä. Aloituksessa välineet löytyvät golfklubilta. Riittää, kun sinulla on mukavat ulkoiluvaatteet ja ulkoliikuntaan sopivat jalkineet. Tiukkoja pukeutumissääntöjäkään ei enää ole.

Opetukseen sisältyvät golfvälineet, pallot ja muuta kurssimateriaalia sekä vapaan harjoittelu- ja pelioikeuden Vuokatti-kentällä kurssin aikana. Peruskursseilla opetetaan riittävät pelitaidot, joilla selviää varmasti ilman ylimääräistä pingottamista pelaajauran alkuun. Nyt ei golfin aloittaminen ole todellakaan hankalaa.

Golf on edullista

Sotkamossa voimme perustellusti sanoa, että golf on edullista. Voimme kilpailla minkä tahansa urheilulajin kanssa harrastamisen edullisuudesta. Jatkossakin pyrimme tarjoamaan erityisesti lapsille ja nuorille mahdollisimman edullisen tavan tulla golfin harrastajaksi. Toisaalta on hyvä, että jokainen lajin pariin tuleva maksaa ainakin vähän myös omasta rahapussistaan.

golf poika

Golf sopii kaikille ja kaiken ikäisille

Vaikka Sotkamossa ovat erittäin monipuoliset liikunnan harrastusmahdollisuudet, niin kuitenkin osa nuorista kokee, että heille ei löydy sopivaa tekemistä. Haluamme tarjota heille yhden vaihtoehdon mielekkään, terveellisen, sosiaalisen ja toisaalta vaativan itsensä kehittämiseen mahdollistavan lajin parissa. Olemme havainneet, että monista liikuntalajeista Sotkamossakin on merkittävästi poistumaa sarjatasojen noustessa ja nuoren varttuessa. Olemmekin valmiita tekemään yhteistyötä esimerkiksi muiden urheiluseurojen kanssa monipuolisen liikuntaharrastuksen mahdollistamiseksi koko elämän ajaksi. Golf tarjoaa tähän oivan mahdollisuuden.

Pentti Huttunen
Katinkulta Golf ry
puheenjohtaja

Ajankohtaista

Yhteystiedot

KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti
Toimisto puh. 030 686 3488
golf.katinkulta (at) holidayclub.fi

Tilaa uutiskirjeemme

 

 sähköpostiosoite:


Copyright 2017 KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy

Etsi