Pelioikeudet

Pelioikeudet

Osakkeet tuottavat pelioikeudet kaikille kolmelle kentälle.

Osakkaiden pelioikeuksien käyttöönotto

Pelioikeuksien nimeäminen
Peliosakkeiden (A-, B-, C- ja E-osakkeet) pelioikeudet voidaan ottaa käyttöön nimettynä yhdelle henkilölle. Omistaja nimeää pelioikeuden Nexgolf-ohjelmassa ja nimetyn pelioikeuden haltija saa pelioikeuslaatan, jossa on vuositarra, pelioikeuden käyttäjän nimi ja kuva. Viikko-osakkeen ollessa kyseessä ranneke kertoo pelioikeuden. Nimeäminen tulee tehdä ennen kuin pelioikeus otetaan käyttöön. Pelioikeuden nimettyä käyttäjää voidaan vaihtaa saman viikon (A- ja E-osake) tai pelikauden (B- ja C-osake) aikana ainoastaan osakkeen vaihtaessa omistajaa.

s pelioikeudet katinkulta golf

A-osakkeen pelioikeuksien nimeämätön käyttö
Vaihtoehtoisesti A-osakkeen pelioikeus voidaan ottaa käyttöön nimeämättömänä. Tällöin osakas saa pelioikeuskortin, joka pitää esittää ennen jokaista käyttöpäivää golfvastaanotossa ja maksaa 10 € palvelumaksu ilmoittautumisen yhteydessä. Pelioikeuskortti ja palvelumaksun maksamisesta saatu kuitti pitää olla mukana aina pelattaessa nimeämättömällä pelioikeudella. A-osakkeen pelioikeutta ei voi ottaa käyttöön pelilippuina.

B-osakkeen pelioikeuksien nimeämätön käyttö
Vaihtoehtoisesti B-osakkeen pelioikeus voidaan ottaa käyttöön nimeämättömänä. Nimeämättömänä pelioikeus on mahdollista ottaa käyttöön kahdella vaihtoehtoisella tavalla:
* Pelioikeuslaattana.
Tällöin B-osakkeen pelioikeutta käyttävä saa pelioikeuslaatan, joka pitää esittää ennen jokaista pelikierrosta golfvastaanotossa ja maksaa 10 € palvelumaksu ilmoittautumisen yhteydessä. Pelioikeuslaatta ja palvelumaksun maksamisesta saatu kuitti pitää olla mukana aina pelattaessa nimeämättömällä pelioikeudella.
* Pelilippuina.
B-osakas saa (20) kpl nimeämätöntä päivälippua pelioikeutta kohden. Osakkeen omistajan tulee tilata liput kirjallisesti (sähköpostitse tai postitse) Katin Golf Oy:n toimistolta tai golfvastaanotosta. Liput ladataan numeroituna varausohjelmaan. Osakas saa tietoonsa käytettävissä olevat pelilippunumerot. Lippua käyttöön otettaessa caddiemaster kirjaa pelilipun ohjelmaan ja lippu kuitataan käytetyksi.

Kausiosakkeiden B ja C pelioikeuksien käyttö nimetyillä sarjakorteilla
Vaihtoehtoisesti kausiosakkeiden pelioikeus voidaan ottaa käyttöön nimetyillä viisi (5) pelikertaa sisältävillä sarjakorteilla. Pelattaessa 9-reikäisellä Tenetti- tai Vuokatti –kentällä kortista kirjataan käytetyksi ½ pelikertaa. Pelaaja vastaa siitä, että hänellä on pelatessaan päivämäärä kirjattuna kortille. Näitä sarjakortteja annetaan viisi (5) kpl/pelioikeus. Sarjakorttia voi käyttää vain korttiin nimetty käyttäjä eikä käyttäjää voi muuttaa kauden aikana.

A- ja E-osakkeiden käyttöajan valinta 
A-osakkeessa yhden osakkeen pelioikeudet voidaan ottaa käyttöön aloittaen eri päivinä. Käyttöönottopäivä valitaan Nexgolf-ohjelmassa samassa yhteydessä, kun valitaan käyttöönottotavat.
E-osakkeen pelioikeutta koskevat samat käyttöajan valintaa koskevat määräykset kuin A-osakkeen pelioikeutta. E-osake voidaan ottaa käyttöön kuitenkin millä tahansa osakkaan valitsemalla viikolla 20-41. E-osakkeen pelioikeuksia voidaan ottaa käyttöön korkeintaan 65 kpl viikkoa kohden. E-osakkeen omistaja ilmoittaa haluamansa käyttöviikon Nexgolf-ohjelmassa. Käyttöönottopäivä valitaan Nexgolf-ohjelmassa samassa yhteydessä, kun valitaan viikko.

Nimettyjen pelioikeuksien käyttäjien ilmoittaminen
Osakkeen omistajat voi nimetä omistamiensa osakkeiden pelioikeuksien käyttäjät ensisijaisesti Nexgolf- ohjelmassa. Oheisesta linkistä löydät tarkemmat ohjeet pelioikeuksien rekisteröinnistä. Linkin löydät tästä.
Kausiosakkaita (B- ja C-osakkaat) pyydetään nimeämään pelioikeuksien käyttäjät 30.4. mennessä. Pelioikeuden nimettyä käyttäjää voidaan vaihtaa saman viikon (A-osake) tai pelikauden (B- ja C-osakkeet) aikana ainoastaan osakkeen vaihtaessa omistajaa.

Ajankohtaista

Yhteystiedot

KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Caddiemaster
puh. 0300 870 978
(puhelun hinta 0,60 €/min korkeintaan 3 €  + pvm/mpm, myös jonotus maksullista). 
golf.katinkulta (at) holidayclub.fi

Tilaa uutiskirjeemme

 

 sähköpostiosoite:


Copyright 2017 KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy

Etsi