Ajankohtaista

perjantai, 17 huhtikuu 2020 20:55

Katinkullan golfkentät aukevat arvion mukaan sunnuntaina 10.5. 2020 !

Kentät avataan säätilanteen mukaan, kun kentät ovat pelattavassa kunnossa. Kevään eteneminen on ollut edelliseen vuoteen nähden hitaampaa ja sääennusteiden mukaan kenttien avaaminen sijoittunee 10.5 tienoolle, toteaa kenttämestari Matti Niskanen. Talvi on ollut sääolosuhteiltaan haastava ja kenttä on arvion mukaan talvehtinut kohtalaisesti. Kenttien kunto selviää tarkemmin, kun lumipeite sulaa kentältä, Niskanen toteaa.

Range avataan perjantaina 24.4. klo 12.00.

 

Koronaepidemian vaikutukset

Katinkullassa noudatetaan poikkeustilanteesta johtuen Golfliiton koronaohjeistuksia pelaamiseen ja toimintaan kentällä. Pyrimme takaamaan näiden ohjeiden mukaisesti mahdollisimman turvalliset ja hyvät peliolosuhteet.

Tenetin kentällä otetaan toistaiseksi käyttöön ajanvaraus nexgolfin kautta pallorännin sijaan. Caddiemaster palvelut ovat käytössä tämän hetken tiedon mukaan sähköisiä kanavia pitkin tai puhelimitse. Golfautojen ja kärryjen käytössä noudatetaan myös golfliiton ohjeistusta. Tasoituskortista voi ottaa kuvan ja lähettää caddiemasterille s-postitse, syöttää tulos nexgolfiin tai käyttäen Golf GameBook sovellusta.

Kaikista pelaamiseen liittyvistä ohjeistuksista tiedotetaan tarkemmin vielä kenttien avautuessa.

Pelaajia ohjeistetaan sähköisten kanavien kautta ja kentälle asennetaan ohjetauluja.

Suomen Golfliiton koronaohjeistus löytyy tästä

Holiday Clubin koronatiedote löytyy tästä

Katinkulta Golf ry:n seuratoiminta

Seuran harjoitustoiminta on keskeytetty toistaiseksi sekä aikuisten että junioreiden osalta. Kilpailutoimintaa tullaan järjestämään kesän aikana koronaohjeistuksen sallimissa rajoissa. Suunnitteilla on myös uudenlaisia kilpailumalleja. Kerromme lisää kilpailuista seuraavassa uutiskirjeessä toukokuun alkupuolella. Kannattaa seurata kotisivuja ja facebookia. 

Kausi on käynnistynyt jo Etelä-Suomessa ja seuran jäsenmaksuja on maksettu hyvin. Tässä haastavassa tilanteessa jäsenmaksuilla on normaalia suurempi merkitys ja toivommekin, että hyvissä ajoin ennen pelikauden alkua jäsenet maksaisivat jäsenmaksun. Silloin saa E-birdien ja Golf GameBook sovelluksen toimimaan sekä pystyy hyödyntämään seuran jäsenetuja. Monipuoliset jäsenetumme löytyvät tästä.

Golfliitto ja Feelback Group tekivät kyselytutkimuksen golfareille koronavirusepidemian vaikutuksista. Kyselyjä lähti 115 072 ja vastauksia tuli kiitettävästi 25 047 (21%). Tulokset näet tästä

Seuran kenttätalkoita järjestetään huhti –toukokuun aikana. Ilmoitamme niistä tarkemmin kotisivuilla ja facebookissa.

Ajankohtaista

Yhteystiedot

KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Caddiemaster
puh. 0300 870 978 (puhelun hinta 0,49 + pvm/mpm)
golf.katinkulta (at) holidayclub.fi

Tilaa uutiskirjeemme

 

 sähköpostiosoite:


Copyright 2017 KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy

Etsi