Ajankohtaista

torstai, 13 helmikuu 2020 12:30

Katinkulta Golf 30 vuotta!

Katinkulta Golf ry 30 vuotta

Katinkulta Golf juhlii kuluvana vuonna 30 - vuotista toimintaa. Seura on perustettu 4.7.1990. Vietämme juhlavuotta pääasiassa toiminnan merkeissä. Tuomme golfin mahdollisimman näkyvästi esille lasten, nuorten, perheiden ja varttuneemman väen harrastusmahdollisuutena. Tarjoamme lajia näkyvästi kouluihin, työpaikoille, kaikille ja kaikkialle.

Järjestämme tapahtumia eri teemoilla koko vuoden. Varsinainen kauden avaus on toukokuussa kaikille golfista kiinnostuneille. Lajiin tutustumisia on kesäkaudella viikoittain ja ne ovat ilmaisia. Järjestämme opetuksen ja golfvälineet kaikille halukkaille. Viemme tutustujat golfkierrokselle Vuokatti par3- kentälle jo ensimmäisellä vierailulla. Katinkulta Golfin golfopettajat ja aktiiviharrastajat ohjaavat kaikki halukkaat terveellisen ja mukavan harrastuksen pariin. Kerromme yksityiskohtaisen viikko-ohjelman ja kellonajat myöhemmin keväällä.

Haluamme omalta osaltamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa olla tukemassa suomalaisten liikuntaharrastuksen lisäystä. Autamme mielellämme uuden harrasteen alkuun. Toivomme myös joukkoomme aiemmin liikuntaa vähän tai ei lainkaan harrastaneita. Sinulla ei siis tarvitse olla lainkaan aikaisempaa kokemusta golfista tai muusta liikuntaharrastuksesta. Ei liene liika kehuttu, kun kerromme, että golf on tänä päivänä edullista, nopeaa ja helppoa kaikille omien tavoitteiden mukaisesti.

Tervetuloa alkavan golfkauden tapahtumiin ja reippaan harrastuksen pariin!

Katinkulta Golf ry

Hallitus

Ajankohtaista

Yhteystiedot

KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Caddiemaster
puh. 0300 870 978 (puhelun hinta 0,49 + pvm/mpm)
golf.katinkulta (at) holidayclub.fi

Tilaa uutiskirjeemme

 

 sähköpostiosoite:


Copyright 2017 KatinkultaGolf Ry/Katin Golf Oy

Etsi